Setmana de l'esport adaptat a Mater

El CEE de Mater participa en la «Setmana de l’Esport Adaptat» 2020

El Centre d’Educació Especialitzat de Mater s’ha adherit a la «Setmana de l’Esport Adaptat», que han organitzat la Fundació Balear de l’Esport (FEB) i la Federació d’Esports Adaptats de les Illes Balears (FESAIB) amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i l’Esport (COLEF) de les Illes Balears. La #SEA2020 està apadrinada pels esportistes Úrsula Pueyo i Xavi Torres.

Durant aquesta setmana, cada centre escolar que s’ha inscrit en l’esmentada campanya duu a terme diferents activitats esportives adaptades per tal de conscienciar l’alumnat de la importància de la pràctica esportiva. Els objectius específics són:

  • Donar a conèixer les diferents opcions d’activitat física i esportiva que tenen les persones amb altres capacitats.
  • Fomentar la pràctica de l’activitat física inclusiva i transmetre’n els valors d’esforç, autosuperació, treball en equip i empatia.
  • Conscienciar la població del valor de la pràctica esportiva per al benestar físic, psíquic i social.

La participació del CEE en la «Setmana de l’Esport Adaptat» ha estat possible gràcies a l’esforç i el compromís del Club Esportiu Mater, el qual desenvolupa el projecte «ORGSPORT: Programa d’Esport Adaptat i Inclusiu» amb el finançament de la Fundació Universia.

Ves al contingut