Entrevista con una técnica de orientación laboral

El SOIB confia novament en Mater per impulsar la inserció laboral de persones amb discapacitat

El Servei d’Ocupació dels Illes Balears (SOIB) ha concedit una subvenció a Mater per a executar el projecte ISLA: itineraris integrals d’inserció dirigits a persones amb discapacitat durant els anys 2021 i 2022. Gràcies a aquesta subvenció del SOIB cofinançada pel Fons Social Europeu el servei d’Inserció Laboral de Mater podrà continuar amb la seva labor d’atenció, orientació i formació a les persones amb discapacitat, alhora que assessora a empreses interessades en aplicar polítiques de responsabilitat social relacionades amb la contractació de persones d’aquest col·lectiu.

El servei d’Inserció Laboral compta amb un equip de professionals que s’encarrega d’atendre les persones usuàries en diferents punts de Mallorca i de buscar els recursos més adequats per a cadascuna d’elles.

En els pròxims dos anys, a més, des del servei d’Inserció Laboral es duran a terme tallers, xerrades i conferències amb els quals millorar les habilitats laborals de les persones ateses. Aquestes accions estan obertes a totes aquelles persones interessades que compleixin amb els següents requisits: estar en edat laboral i comptar amb un certificat de discapacitat intel·lectual del 33% o superior.

Totes les accions que es duen a terme des del servei d’Inserció Laboral poden seguir-se a les xarxes socials de Mater, especialment en Facebook on també existeix un grup amb informació laboral actualitzada.

Skip to content