‘Gaudeix l’illa’ a Mater Tourism

Els establiments turístics Mater Tourism participen, una vegada més, en la iniciativa ‘Gaudeix l’illa III’ promoguda per la Fundació Mallorca Turisme.

L’entitat del Consell de Mallorca ha repartit 10.000 bons corresponents a estades de dues nits a diferents allotjaments turístics de l’illa amb l’objectiu de reactivar l’activitat econòmica, turística i social, que s’ha vist durament afectada per la pandèmia de la Covid.

Mater Tourism disposa de dos establiments en la zona d’Ariany: Mater Ariany i s’Hort. Mater Ariany és un petit hotel d’interior que compta amb unes vistes impressionants del pla de Mallorca, habitacions àmplies i equipades amb cuina, terrasses i zones enjardinades i una piscina on refrescar-se dels calorosos dies d’estiu. A més, tant les habitacions com la piscina i les zones verdes estan totalment adaptades a persones amb mobilitat reduïda, perquè tothom que vulgui pugui gaudir de les nostres instal·lacions.

S’Hort és un tranquil agroturisme situat als afores del poble d’Ariany amb una desena d’habitacions equipades amb cuina, dues piscines i àmplies zones enjardinades. Als nostres hotels podràs gaudir de la pau que es respira al Pla de Mallorca a només 15 minuts de les grans platges de la Badia d’Alcúdia.

Les persones seleccionades per gaudir del seu bo als establiments turístics de Mater no solament estaran ajudant a reactivar el sector sinó que estaran contribuint a la millora dels projectes de la nostra entitat i, alhora, les condicions laborals de persones amb altres capacitats intel·lectuals.

Amb Mater, les teves vacances tenen valor social afegit.

Skip to content