Jornada de Formació per als professors que s’han incorporat aquest curs als centres San Francisco de Assís i Mater Misericordiae

Els professors i educadors que a partir del present curs escolar, 2017-2018, passen a formar part de l’equip dels Centres Sant Francesc d’Assís (CSFA) i Mater Misericordiae, han rebut el passat dia 5 d’octubre una jornada de formació amb la finalitat de proporcionar informació detallada sobre l’entorn al qual s’han incorporat i en el qual a partir d’ara desenvoluparan la seva labor professional.

La reunió s’emmarca dins del Pla de formació integral que s’impulsa des de la Direcció dels Centres, ostentada per la Congregació de les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia, i que persegueix proporcionar una preparació integral dels equips.

Conscients que és una organització gran i compta amb un important nombre de projectes de diferent índole, trobades com aquest es dissenyen per a generar el clima necessari perquè les diferents accions que es duguin a terme siguin conegudes per tot l’equip humà que, encara que no estigui directament vinculat, també forma part de la gran família dels CSFA i Mater Misericordiae contribueix, des de les seves diferents responsabilitats, a continuar creixent junts.

Així doncs, a més de realitzar un recorregut històric pedagògic a Pina dels inicis de la Congregació, s’han explicat els principals criteris pedagògics i d’identitat. A més, els assistents han rebut puntual informació sobre la Congregació titular dels centres, han conegut al detall el funcionament i objectius dels CSFA, Organització Mater i l’ONG MISOL.

La jornada, celebrada a la Casa Fundacional de Pina, va transcórrer de manera distesa destacant la participació i excel·lent predisposició dels nous membres dels equips.

Els assistents han rebut una bossa amb “conillets”, dolç típic tradicionalment elaborat per les Germanes Franciscanes i el llibre de Teodoro Suau, Sr. Gabriel Mariano Ribas, Testimoniatge de la Misericòrdia (2004).

Skip to content