Bàrbara Mestre i Éric Jareño

L’ajuntament de Llucmajor i Mater signen un conveni per a la subvenció del transport dels llucmajorers que acudeixen al CEE

L’ajuntament de Llucmajor i Mater han signat un conveni mitjançant el qual el consistori es compromet a subvencionar el transport d’aquells residents del municipi que accedeixen de forma regular, durant tot l’any, al Centre d’Educació Especialitzat (CEE) de l’organització. La finalitat és promoure el benestar social de totes les famílies amb membres amb altres capacitats intel·lectuals. L’acord ha estat firmat per part del batle de Llucmajor, Éric Jareño, i la directora general de Mater, Bàrbara Mestre.

El Centre Mater Misericordiae, per la seva part, introduirà i oferirà, a canvi, aturades en les seves línies de transport dins el terme municipal de Llucmajor, sempre segons les possibilitats del servei i de la manera que millor s’adapti a les necessitats dels/de les llucmajorers/es amb discapacitat atesos/es a les seves instal·lacions.

Reconeguda pel seu compromís amb l’atenció integral i la immersió i col·laboració responsable amb l’entorn, Mater té per objecte social treballar per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb altres capacitats intel·lectuals i de les seves respectives famílies. La missió de l’organització és aconseguir que aquestes persones assoleixin una vida la més digna, plena i autònoma possible, amb els suports que calguin i les oportunitats existents. En aquest sentit, l’ajuntament de Llucmajor vol col·laborar amb el transport dels/de les usuaris/àries de Mater que viuen al poble donada la importància de les activitats i els serveis que s’hi duen a terme diàriament.

Skip to content