Joan Vila i Tomeu Suau preparen la nova oferta gastronòmica de Mater Ariany

Mater Ariany estrena oferta gastronòmica

Mater Ariany encara la temporada d’estiu amb una nova proposta gastronòmica dirigida als clients de l’hotel. A partir d’ara, les persones que estiguin allotjades a Mater Ariany poden gaudir d’una carta de snacks durant el dia i d’un menú a les nits.

Les propostes de dia són plats internacionals com pizzes, ensalades i ous fregits on no falten els nostres productes ecològics. A les nits, l’oferta consisteix en un servei de sopars servits a l’habitació amb propostes de cuina més local com galtes de porc, albergínies farcides o orada a la mallorquina, per posar alguns exemples. Pots consultar la carta completa en aquest enllaç.

Gràcies a la campanya Gaudeix l’illa de la Fundació Mallorca Turisme, enguany encaram la temporada turística amb una gran presència de clients locals, als que volem donar a conèixer tant els nostres plats com els productes eco. Mater Tourism i la línia de productes ecològics formen part del nostre Centre Especial d’Ocupació amb el qual donam oportunitats laborals a les persones amb altres capacitats intel·lectuals.

Fragment del programa 5 Dies on participen professionals de Mater Ariany.
Skip to content