Mater participa en l’Anuari de l’Envelliment amb un article sobre la doble dependència

Vicenç Ferretjans, Loli Roldan, Magdalena Rosselló i Beatriz Pozuelo són els autors de l’article, seleccionat entre els tres millors de l’Anuari de l’Envelliment que publica la UIB

Un any més participam en l’Anuari de l’Envelliment, aquesta vegada amb un article titulat ‘Envellint junts: la doble dependencia`, que tracta sobre l’envelliment en les persones amb discapacitat juntament amb l’envelliment de les seves persones cuidadores. Per elaborar aquest treball s’han entrevistat 48 famílies dels usuaris i usuàries del Centre de Dia i del Centre Ocupacional.

Des d’aquí volem donar les gràcies a totes les famílies que han participat i l’enhorabona als quatre professionals que han posat de manifest una realitat cada vegada més habitual a la nostra organització.

El dijous 29 va tenir lloc la presentació de l’anuari i Vincenç Ferretjans hi va participar. Mitjans com Diario de Mallorca o Ultima Hora han publicat algunes de les conclusions, però si voleu llegir l’article us el podeu descarregar en aquest enllaç:

 Article publicat al diari Diari de Mallorca (30-11-18)
 Article publicat al diari Ultima Hora (30-11-18)

Ves al contingut