Mater rep una donació de 2.000 euros de la Fundació “la Caixa” a través de l’Acció Social de CaixaBank amb motiu de la «Cursa Nocturna Sa Murada de Palma – SER Runner»

Després d’un any d’aturada per la pandèmia generada per la COVID-19, el dissabte 25 de setembre tornà la cursa nocturna més popular del calendari: la «Cursa Nocturna Sa Murada de Palma SER Runner». Organitzada per Radio Mallorca Cadena SER, la setena edició va omplir de participants el barri antic de la ciutat, tornant al circuit original que transcorr per Sa Murada de Palma, limítrofs de la Catedral i amb sortida i arribada al Parc de la Mar. Més de 1.400 inscrits- amb diferents objectius- protagonitzaren la Cursa Solidària d’una milla, així com les distàncies de cinc i deu quilòmetres. Entre aquests corredors, es trobava un grup de persones usuàries de Mater.

La Cursa Solidària va obrir la jornada a les 19.00 hores. Aquesta prova, en la qual col·laborà la Fundacióla Caixa” a través de l’Acció Social de CaixaBank, ha fet possible la donació d’una quantitat econòmica- 2.000 euros- a tres entitats del Tercer Sector: ASPACE (Atenció a la Paràlisi Cerebral de tota Espanya), ASNIMO (Associació Síndrome de Down de Balears) i Mater. En aquest sentit, ahir, la directora de relacions externes de l’organització, Mónica Nebreda, va assistir a l’acte de lliurament de les esmentades donacions. «Mater vol felicitar, de tot cor, a Radio Mallorca Cadena SER per aquesta fantàstica iniciativa solidària», destacà Nebreda, qui va donar, a més, la «més sincera enhorabona» per l’èxit de participació d’aquesta edició. «Moltes gràcies a la Fundació “la Caixa” i a l’Acció Social de CaixaBank per ajudar-nos sempre a millorar la qualitat de vida de les persones amb altres capacitats intel·lectuals i de les seves respectives famílies», va concloure Nebreda.

Skip to content