Mater repararà els contenidors de residus sòlids urbans de Emaya

L’organització Mater repararà els contenidors de residus sòlids urbans d’Emaya des del Servei de Reparació de Plàstics del centre especial d’ocupació Mater Treball i Natura. L’entitat ha estat la guanyadora del concurs que va convocar Emaya, reservat a empreses d’inserció laboral o a centres especials d’ocupació.

Aquest nou acord, amb l’augment del volum de reparacions que suposa, implica una ampliació del servei i de la plantilla de l’àrea de Reparació de Plàstics de Mater amb llocs de treball estables, una molt bona notícia per a la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat, col·lectiu amb el qual treballa l’entitat social.

El contracte s’ha signat telemàticament i a l’acte han assistit Ramon Perpinyà, president de Emaya, Bàrbara Mestre, vicepresidenta de Mater i Mónica Nebreda, directora de Relacions Externes de l’entitat social. Durant l’acte de signatura tots els assistents han coincidit en assegurar que totes les parts  guanyen amb aquest acord de caire sostenible -permet augmentar la vida útil dels contenidors i reduir l’ús dels plàstics, social -amb la creació d’oportunitats laborals per a col·lectius vulnerables-, i econòmic -amb l’estalvi que suposa pels contribuents-.

Els treballadors del servei de Reparació de Plàstics de Mater, per part seva, es mostren molt satisfets i motivats amb aquesta oportunitat laboral.

Skip to content