Oci: un servei que s’ha tornat imprescindible

Mater compta amb un Servei d’Oci dirigit a infants i joves amb discapacitat intel·lectual que ofereix un gran ventall d’activitats en temps de vacances escolars, els caps de setmana o les horabaixes dels dies laborables.

Durant el 2019 pel Servei d’Oci de Mater han passat més d’un centenar d’infants. 

Aquest és el desglosament de les activitats organitzades i els participants a cada activitat durant l’any 2019. 

L’activitat que ha rebut un major nombre de participants és l’escola d’estiu, amb un total de 118 persones que han participat de la proposta organitzada per Mater i la que menys és la d’Oci Autònom, pel perfil tan concret de participants a qui es dirigeix.
 
Gràcies al Servei d’Oci de Mater els infants i joves de la nostra entitat poden gaudir d’activitats lúdiques i de lleure fora de l’horari curricular. S’ha de tenir en compte que l’oferta per a moltes d’aquestes persones és escasa i, en alguns casos, fins i tot, nul·la.
 
El Servei d’Oci de l’Organització Mater rep el finançament de la Conselleria de Serveis Socials i Esports gràcies a la convocatòria d’IRPF Social.
 
En cadascuna de les activitats organitzades per aquest servei fotografien i enregistren els bons moments que passen, que després comparteixen amb les famílies. Aquí tenim un recull d’alguns d’aquests moments
Ves al contingut