Vi ecològic de Can Majoral

Col·laboram amb Can Majoral en l’elaboració d’uns vins ecològics de la DO Pla i Llevant amb valor social afegit

Aprenem a desfullar la vinya

Persones de Centre de Dia i del Servei Ocupacional van participar en les tasques de desfullat a les vinyes de Can Majoral d’Algaida. Allà, les responsables del celler van explicar que desfullar les vinyes és molt important per airejar els raïms i millorar la qualitat. També ens van ensenyar com ho havíem de fer: llevant les fulles més properes als ram. Totes les persones que van participar van gaudir moltíssim de l’activitat i de passar un matí entre les vinyes algaidines.

 Anam de verema!

La verema és un dels moments més esperats en el procés d’elaboració del vi. Des de Mater vam participar amb dos grups de persones del Servei Ocupacional que, seguint les instruccions de na Mireia Oliver de Can Majoral, van passar una jornada seleccionant i recollint el raïm. Ho van fer beníssim! A més, el fet de saber que estaven recollint el raïm amb el que es faria el vi de les paneres nadalenques de Mater els motivà encara més. Última Hora es va fer ressò de la nostra participació a la verema, pots llegir l’article complet aquí. 

L’etiquetatge de les botelles

La tercera etapa de la col·laboració amb Can Majoral va ser amb una tasca que a Mater ens resulta molt familiar: etiquetar i embotellar. Les persones del Servei Ocupacional que van participar en aquesta tasca van omplir les botelles, les van tapar i van posar les etiquetes. Amb tot, gràcies a aquesta oportunitat que ens ha oferit Can Majoral, hem pogut participar de tres moments clau en l’elaboració d’un vi negre jove fet amb la varietat autòctona callet i la varietat syrah.

Esperem que gaudeixis d’aquest vi tant com nosaltres hem fet col·laborant amb Can Majoral

Skip to content