Sessions de ioga matinal a Mater

La comissió d’Identitat i Pastoral de Mater ha posat en marxa els ‘Matins en comunitat’, una iniciativa liderada per Maica Garriga que consisteix en dedicar 10 minuts diaris a la pràctica de ioga.

Tots els professionals de Mater estam convidats a assistir a les sessions de ioga, que tenen lloc, de dilluns a divendres, al pati de TAVA-A entre les 8:20 i les 8:30 h.

Aquestes sessions ja es realitzaven des de fa un temps per les persones d’Educació, però ara que les condicions sanitàries ho permeten s’han obert també a la resta de la plantilla de Mater.

Maica Garriga, professora de TAVA, és l’encarregada de guiar les sessions i proposar diferents exercicis amb l’objectiu d’activar el cos, dedicar uns minuts a un mateix i crear nous vincles entre el personal de l’entitat.

Conscients de que molta gent no pot assistir a la sessió matinal Maica ha creat un canal de Youtube on publica diferents propostes per tal de que tothom pugui gaudir dels beneficis del ioga, fins i tot des de l’aula, taller o despatx.

Alguns dels vídeos que ja podem consultar són sessions d’activació, sessions de ioga en cadira i també vídeos amb ioga divertit, pensat pels infants de l’escola. Na Maica anirà actualitzant el seu canal de Youtube amb nous vídeos pròximament. Moltes gràcies per la teva iniciativa, Maica!

Sessions d’activació

Sessions de ioga en cadira

Sessions de ioga divertit

Ves al contingut