Un hort a ca teva

A causa de la necessitat de créixer i oferir un producte nou es va decidir obrir el taller de jardineria. Aquest ofereix un entorn de treball on els usuaris entren en contacte directe amb la naturalesa, adquirint així els múltiples beneficis que aquesta els aporta. Amb el present projecte s’obre un nou món per a nosaltres, un treball atractiu, relaxant i completament natural, ja que la nostra filosofia és la d’obtenir un producte ecològic.


En el taller realitzem activitats de reproducció i manteniment vegetal, així com el manteniment de les instal·lacions i el material que necessitem per a dur a terme aquestes operacions. Amb la planta que produïm volem proveir les nostres brigades de jardineria així com poder oferir diferents serveis i donar a conèixer la capacitat de treball i la creativitat que ens embolica.
Una d’aquestes experiències és la confecció de “petits espais verds” a partir de calaixos de fusta reutilitzats, els quals tenen un valor històric dins de l’àmbit de l’agricultura mallorquina. Presentem un hort ecològic, un hort d’aromàtiques, un jardí d’exterior amb planta de temporada i finalment un jardí d’interior. Tots aquests formats són perfectes per a ocupar espais quotidians, com poden ser la nostra oficina, un balcó, una cuina, una sala d’estar, etc.


Per al grup de jardineria està sent una experiència molt fructífera i dinàmica, esperem continuar i continuar obrint portes per al nostre nou taller.

Per a comandes, informació i reposició de planta:

Centre Ocupacional Isla
971274959 – 971760010 (Cati H. Recepcionista)
C/ Gabriel Carbonell núm. 105
Son Gotleu – Palma  07008
e-mail: biel.domenge@orgmater.org; tomeu.rotger@orgmater.org

La reposició de planta es realitza en el Centre Ocupacional Illa amb un cost de 3 euros més un cost variable depenent de la planta a canviar.

Skip to content