Membres de l'equip d'inserció laboral de Mater durant la trobada amb el responsable de Verdesca, empresa de jardineria d'Esporles.

Verdesca Jardineria i Mater firmen un conveni en pro de la inserció laboral

L’empresa de jardineria d’Esporles Verdesca i l’organització Mater han signat un acord de col·laboració que té com a principal objectiu unir esforços per aconseguir la inserció laboral de treballadors/es amb altres capacitats intel·lectuals.

La persona treballadora comptarà amb un contracte laboral amb les mateixes condicions, segons el conveni col·lectiu, que la resta del personal de l’empresa, d’acord amb la categoria que s’ocupi. Mater, per la seva part, garantirà la presència d’un/a tècnic/a laboral sempre que existeixi la necessitat de donar suport al treballador pel que fa al desenvolupament de les seves funcions i responsabilitats, així com a la seva integració en l’entorn professional.

La directora general de l’entitat, Bàrbara Mestre, declara que «és un autèntic plaer comptar amb el suport d’empreses que, com Verdesca, contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones amb altres capacitats intel·lectuals». «La inserció sociolaboral permet que aquestes persones assoleixin una vida tan plena i autònoma com sigui possible», destaca Mestre.

El Servei de Formació i Inserció Laboral de Mater funciona gràcies al programa «PIO», el qual compta amb la participació del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE). Les persones usuàries reben orientació, assessorament i ajuda personalitzada per part dels professionals de Mater amb la finalitat d’obtenir una ocupació digna.

Mater, que compta amb uns/es 450 professionals i més de mil persones usuàries, atén de forma integral a persones amb altres capacitats intel·lectuals, fent front als diferents desafiaments que es presenten a la seva vida diària- des del naixement i durant tota la seva trajectòria vital- i procurant serveis de qualitat.

Skip to content