Pòster informatiu de les colònies d'estiu

Viu la diferència! Voluntariat d’estiu a Mater

S’acosta l’estiu i a Mater ja estam preparant noves activitats per gaudir del bon temps i per compartir amb totes les persones voluntàries que ens vulguin acompanyar.

Tallers d’estiu a CEE Mater

Del 25 de juny al 15 de juliol organitzam els tallers d’estiu. Es duran a terme els matins, entre les 8:30 i les 15:00 amb activitats lúdiques, manualitats, jocs i molt més a Centre Mater. Aquests tallers estan dirigits a infants i joves d’entre 3 i 21 anys alumnes del Centre d’Educació Especialitzat.

Cercam persones voluntàries que vulguin donar una mà i passar una bona estona en aquestes jornades. No es requereix formació específica, però sí ganes de col·laborar i participar activament. A més, també es pot valorar la possibilitat de poder dirigir un taller o activitat.

Campament a la Colònia de Sant Jordi

Els campaments d’estiu a la ‘Casa de Colònies’ Sant Francesc d’Assís’ són un clàssic a Mater. Cada any donam l’oportunitat de gaudir d’un campament d’estiu a persones que, per les seves necessitats de suport, no poden fer-ho a altres llocs. Per dur a terme aquestes colònies l’ajuda del voluntariat és clau. T’animes?

Es durà a terme del 25 al 30 de juliol a la Colònia de Sant Jordi i setmanes abans hem organitzat dues jornades formatives per explicar tot allò necessari per gaudir de l’experiència.

Omple el formulari que trobaràs en aquest enllaç i ens posarem en contacte amb tu per donar-te tota la informació que necessitis.

«Connecta’t al Voluntariat» rep finançament de la 🏛Conselleria d’Afers Socials i Esports gràcies a la convocatòria de subvencions destinades a programes d’interès general amb càrrec a l’assignació tributària del 𝟎,𝟕% de l’IRPF

Pòster informatiu de les colònies d'estiu
Pòster informatiu de les colònies d’estiu
Ves al contingut