Vull Ser Autònom, el programa que traballa per l’autonomia de les persones adultes des de l’oci i el lleure, atèn 50 persones en 2019

Tots coneixem esplais, clubs i espais per la diversió de petits i joves… Però, què passa quan tornes adult? A Mater ja fa un temps que treballam aquest àmbit amb les persones adultes. Ho fem des del programa Vull Ser Autònom. En 2019 aquest programa va ser possible gràcies al finançament de la Conselleria d’Afers Socials i Esports, que va col·laborar amb la nostra entitat des de la convocatòria de l’IRPF Social.

Durant 2019 hem atès 50 de manera activa i continuada a 50 persones. Totes elles tenen un pla d’actuació individual que marca les prioritats sembre dins l’objectiu general del programa: fomentar l’autonomia mitjançant l’oci i el lleure.

A partir dels programes individuals s’executen iniciatives dirigides a la totalitat dels membres o només als que més ho necessiten com ara tallers d’economia domèstica, d’informàtica o d’estètica.

En totes les activitats organitzades des d’aquest programa és vital la participació del voluntariat per donar suport en el dia dia. Enguany hem pogut compartir estones i experiències amb 13 persones voluntàries que han participat periòdicament i altres que han assistit en jornades puntuals.

La valoració en general del mig centenar de participats és molt positiva i tots ells i elles esperen poder reprendre activitats d’oci i de lleure conjuntament.

Skip to content