Atenció Primerenca

Servei d’atenció precoç (SEDIAP) dirigit a nins i nines de 0 a 6 anys amb alteracions en el desenvolupament o amb risc de patir-les. Un equip multidisciplinari– format per professionals de la fisioteràpia, la psicologia, la logopèdia i el treball social- estudia cada cas i elabora un programa individualitzat ajustat a les necessitats dels/de les menors atesos/es. Els programes inclouen tècniques avançades de fisioteràpia i estimulació multisensorial, a més d’una avaluació permanent en col·laboració amb l’entorn i les famílies, les quals reben assessorament continu i informació d’interès per part de les nostres persones treballadores.

Atenció Primerenca és un servei concertat: els usuaris i les usuàries són derivats/ades des del Servei de Valoració i Atenció Precoç del Govern de les Illes Balears.


Coordinadora del servei
:
Elisa Alvarado.

Contacte: 971 27 49 59.

On ens pots trobar? A Mater s’Escorxador i a Mater Camí dels Reis.

Què oferim?

Tractaments individuals

Sessions grupals

Acompanyament a les famílies

Intervencions en l’entorn

Compromís amb la innovació

Atenció especialitzada i basada en evidències científiques. Aquesta és la premisa amb la que treballen al SEDIAP Mater. Per aquest motiu, l’equip d’Atenció Primerenca participa en diferents iniciatives de caire científic i formatiu

Llegir més »

Formació interna per créixer professionalment

L’equip de professionals d’Atenció Primerenca de Mater valora molt la formació interna. Tant és així que durant 2021 van dur a terme un programa formatiu en què les pròpies professionals del servei impartien tallers de les disciplines que més dominen a la resta.

Llegir més »
Skip to content