Taller de Gestió de l'estrés

El Servei d’Inserció Laboral ensenya a prevenir i gestionar l’estrès

El passat 30 de juny tingué lloc el Taller de «Gestió de l’Estrès», organitzat pel Servei de Formació i Inserció Laboral de Mater. L’esmentat taller, que durà unes dues hores i mitja aproximadament (de les 10.00 a les 12.30 hores), comptà amb una bona participació per part de les persones usuàries de l’organització; les quals van poder gaudir d’una activitat de mindfulness. El mindfulness és una tècnica de teràpia que consisteix a focalitzar l’atenció, és a dir, s’intenta incrementar la consciència de la persona en el moment actual. Entre altres qüestions, es treballaren els següents continguts:

  • Identificar i entendre el concepte d’«estrès».
  • Comprendre i aprendre tècniques de prevenció i afrontament.

Els/les usuaris/àries valoraren molt positivament l’acció formativa, la qual fou impartida per Beatriz amb el suport de Tobías; ambdós professionals del Servei de Formació i Inserció Laboral de Mater.

«Feia temps que no em sentia tan relaxada i tranquil·la, ara podré treballar millor»

Així s’expressava una de les participants al finalitzar el taller

El Servei d’Inserció Laboral de Mater funciona gràcies al programa «PIO», el qual compta amb la participació del Servei d’Ocupació de les Illes Balears i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE). El personal d’aquest servei treballa per aconseguir una ocupació digna per a les persones usuàries de l’organització.

Ves al contingut