Eroski es converteix en el principal distribuïdor dels ous ecològics de Mater 

Eroski ha signat aquest matí un acord amb l’organització Mater, dedicada des de 1964 a l’atenció integral de persones amb diversitat funcional. En aquest conveni, Eroski es compromet a augmentar les vendes, a través dels seus supermercats a Balears, dels ous frescos ecològics que produeix, en la finca agrícola de Ca’n Boqueta (Inca), aquesta organització sense ànim de lucre. La producció actual d’aquest excel·lent producte se situa en més de mig milió d’unitats anuals, amb expectatives de continuar creixent.

La finalitat d’aquest acord és contribuir a la gran labor que Mater duu a terme en benefici de les persones amb diversitat funcional, per facilitar-los tant la inserció social i laboral com el desenvolupament del dia a dia, abastant, també, a les famílies de les persones usuàries. En aquest sentit, el conveni signat avui obre la porta a establir noves vies de col·laboració, més enllà de la pròpia venda d’ous, que reafirmin el compromís de totes dues entitats amb el producte local, la sostenibilitat i la inclusió social de col·lectius vulnerables. 

Gràcies a aquest acord de col·laboració, la venda d’una gran part dels ous ecològics produïts a la granja de Mater està garantida, aconseguint fer arribar als clients d’Eroski a Balears un producte ecològic de gran qualitat, obtingut a través del respecte pel medi ambient i el benestar animal.

Eroski s’estrena com a principal distribuïdor dels ous ecològics i locals de Mater amb un show cooking a càrrec d’alumnes de Formació Dual

A l’Eroski del carrer Aragó 206, Eroski i Mater han organitzat un show cooking protagonitzat pels ous frescos i ecològics Mater, un producte local que produeix aquesta entitat a la seva finca Ca’n Boqueta d’Inca.

El show cooking ha estat a càrrec d’alumnes del programa de Formació Dual de Mater, els quals han cuinat per als assistents tres receptes amb aquests ous i altres productes locals: truita de sobrassada, truita de patata i remenat de xampinyons.

Fruit de l’acord signat entre Eroski i Mater, aquesta cadena de supermercats distribuirà a Balears la major part de la producció dels ous que comercialitza l’organització, que abasta al voltant de 500.000 unitats cada any.

Es tracta d’un producte genuí, procedent de gallines a lloure i que compta amb la certificació del Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica (CBPAE). Un producte local de qualitat excel·lent que fa possible la creació de llocs de treball protegit- a través del Centre Especial dOcupació de Mater– perquè les persones amb diversitat funcional puguin guanyar autonomia i aprenguin a desenvolupar-se en el mercat laboral.

Juana Manresa, responsable de Relacions Institucionals d’Eroski Balears, ha destacat la importància de la tasca de formació, inserció i acompanyament que realitza Mater amb les persones amb diversitat funcional i la seva satisfacció per poder distribuir un producte local amb tants de valors afegits.

Bàrbara Mestre, directora general de Mater, ha agraït, una vegada més, la gran implicació d’Eroski i ha recordat que els ous de l’entitat «sorgeixen de la vocació de servei de Mater a les persones amb diversitat funcional i del compromís ètic de l’organització amb valors com la solidaritat, la dignitat humana i la feina responsable».

Skip to content