Ens presentam als Serveis Socials d'Inca

Jornada amb els Serveis Socials del Raiguer

Com bé sabeu, l’Ajuntament d’Inca i Mater signaren, a principis d’any, un conveni pel qual el consistori inquer cedeix l’ús de la sala 12 del «Casal d’Entitats Ciutadanes» a l’organització perquè hi realitzi algunes de les seves activitats.

En el marc d’aquest acord, es dugué a terme- al Museu Del Calçat i De La Pell- una completa presentació de l’entitat- i, més específicament, del «Servei de Formació i Inserció Laboral»– a l’equip dels Serveis Socials d’Inca. Un encontre, sens dubte, molt profitós que permeté, per una banda, donar a conèixer la gran feina que, dia a dia, realitzen els/les nostres professionals i, per una altra, resoldre possibles dubtes al respecte. Seguim sumant!

El Servei d’Inserció Laboral de Mater funciona gràcies al programa «PIO», el qual compta amb la participació del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el cofinançament del Fons Social Europeu. El personal d’aquest servei treballa per aconseguir una ocupació digna per a les persones usuàries de l’organització.

Skip to content