La Fundació Sa Nostra i Mater posen en marxa un restaurant pop-up per Nadal

Neix el Restaurant PopUp Can Tàpera by Mater, una experiència gastronòmica solidària per celebrar el Nadal per una bona causa. Per primera vegada, les dues entitats socials, la Fundació Sa Nostra i Mater, uneixen forces en aquesta iniciativa en format de restaurant pop-up, un restaurant que obri les portes de manera temporal.

Amb un toc culinari excepcional i una causa noble, aquesta experiència gastronòmica fugaç promet delectar els paladars dels comensals mentre contribueix a projectes socials significatius.

La nova seu de la Fundació Sa Nostra, ubicada a Ca’n Tàpera, acollirà el restaurant pop-up que funcionarà del 12 al 22 de desembre amb un servei únic a les 14 hores. Es serviran 6 plats i el preu és de 40 euros.

«La unió entre l’alta gastronomia i la responsabilitat social és una mostra clara de com podem marcar la diferència mentre gaudim de moments especials» ha manifestat Gabriel Lladó, president de la Fundació Sa Nostra, qui també ha subratllat que «esperam que els/les mallorquins/es s’adhereixin a aquesta iniciativa per donar suport a causes socials que realment fan un impacte significatiu a les nostres comunitats».

Per la seva banda, Teresa Vallespir, gerent del Centre Especial dOcupació de Mater, ha expressat la seva satisfacció per l’oportunitat de col·laborar amb la Fundació Sa Nostra. «Iniciar un camí plegats/des i generar sinergies entre entitats que tenen una clara vocació social és un dels objectius que pretenem aconseguir amb aquesta experiència que, creim, serà molt enriquidora. Estam molt il·lusionats/des amb aquest projecte de restaurant efímer i esperem que ens deixi bona boca- mai més ben dit- i pugui consolidar-se al llarg del temps» ha afegit Vallespir.

El Restaurant PopUp Can Tàpera by Mater estarà dirigit pels professors de Formació Dual de Cuina organitzada per Mater i en el qual hi participaran una quinzena d’alumnes del mateix curs. Aquesta iniciativa combina la formació professional amb l’activitat retribuïda a l’empresa, tot preparant-se per inserir-se al mercat laboral.

Menú nadalenc

El menú de degustació que es presentarà al Restaurant PopUp de Can Tàpera by Mater consta de quatre plats, dues postres, cafè, aigua i vi. Aquesta proposta gastronòmica representa una fusió de la cuina local amb tocs exòtics, perfecta per donar la benvinguda a les festes de Nadal. Tots els ingredients utilitzats són de temporada i de proximitat.

El primer plat que s’ofereix és un consomé aromatitzat amb notes asiàtiques acompanyada de torrada cruixent del seu bullit. Seguidament, es podrà tastar una falsa lasanya de carabassa torrada i botifarra amb vel de romaní. Com a tercer plat, se servirà és un aguiat de rap, fabes i marisc. Per acabar, es podrà gaudir d’un tataki de floquet de vedella damunt fusta aromatitzada amb bourbon.

Pel que fa a les postres, la proposta inclou un pani-puri de xocolata blanca, llet de coco i cítrics, seguit d’una dacquoise d’ametlla mallorquina amb crema de moscatell. Completant l’experiència, es podrà gaudir de cafè, aigua i vi.

El preu del menú de degustació és de 40 euros per persona. El servei està programat per a les 14 hores i es disposa de només 25 places disponibles. Per realitzar les reserves es pot contactar amb la Fundació Sa Nostra a través de l’adreça de correu electrònic fundacio@fundaciosanostra.es o al telèfon 971 595 980, en horari de 10.30 a 13.30 hores.

Mater

Mater és una entitat de l’àmbit social que presta serveis i dona suport a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament des del 1964, any en què les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia fundaren l’organització.

De llavors ençà, Mater ha evolucionat i diversificat els seus serveis, convertint-se en una àmplia organització; que brinda suports a més de 1.500 persones usuàries i compta amb 450 professionals aproximadament.

L’any 2005 es va constituir el Centre Especial d’Ocupació de Mater amb l’objectiu de generar oportunitats de feina i formació a persones amb discapacitat, fonamentalment, en els àmbits de l’hoteleria, la restauració o la producció ecològica.

Skip to content