Es Convent obre les portes gràcies a laFundació Mallorca Turisme

L’hotel «Es Convent» de Mater reobri les portes amb el suport de la Fundació Mallorca Turisme

L’hotel Es Convent d’Ariany de Mater ha reobert les seves portes gràcies a la segona edició del programa «Gaudeix l’illa» de la Fundació Mallorca Turisme, que ha atorgat 1.000 bons per dues nits d’hotel a Mallorca.

L’objectiu del programa esmentat anteriorment és perllongar l’obertura d’establiments hotelers mallorquins en temporada baixa, fomentant que aquests darrers tenguin assegurada l’ocupació fins al 30 novembre, data límit per poder bescanviar el bo. Les persones beneficiàries de «Gaudeix l’illa» han d’abonar cinquanta euros als hotels, mentre que la Fundació Mallorca Turisme subvenciona cada bo amb dos-cents euros.

Es Convent d’Ariany compta amb onze habitacions, nou de les quals estan completament adaptades per a persones amb mobilitat reduïda; així com, hi estan, també, tots els accessos i les zones comunes. Però, no només s’ha tengut en consideració les necessitats d’aquest col·lectiu. Els indicadors de les zones comunes i de les habitacions estan senyalitzats en braille i l’ascensor disposa de senyals acústics que permeten als clients saber a quin pis es troben. L’hotel és, sens dubte, un referent del turisme accessible.

La marca social de Mater, Es Convent, va néixer amb la finalitat de crear llocs de feina per a persones amb altres capacitats intel·lectuals des de la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, tot brindant serveis de qualitat. Així, el client que s’allotja a Es Convent d’Ariany no només està gaudint d’uns dies de relaxació, sinó que, a més, està contribuït a la tasca de la marca: la inclusió laboral de les persones amb discapacitat com a eix d’integració i inclusió social.

Skip to content