L’hotel social «Mater Ariany» duplica aquesta temporada la seva ocupació respecte de l’any 2020

L’hotel d’interior «Mater Ariany» ha assolit enguany, de mitjana, un 57,17% d’ocupació durant els mesos d’estiu (juny, juliol, agost i setembre), el que suposa més del doble respecte a l’exercici anterior (19,89%). Si ho comparam mes a mes, «Mater Ariany» quasi aconseguí penjar el cartell de «complet» a l’agost- presentant el percentatge d’ocupació més elevat (90,32%)-, però fou al juliol quan triplicà els números de l’any 2020, passant d’un 21,99% a un 66,57%. Aquestes bones xifres es traduïren en un increment de la plantilla mitjançant la contractació de dues noves persones amb altres capacitats intel·lectuals.

Una peça clau en la consecució d’aquestes positives dades ha estat la participació de «Mater Ariany» en el programa «Gaudeix lilla III» de la Fundació Mallorca Turisme. «Gaudeix l’illa III» és una convocatòria de subvencions destinada a allotjaments turístics de Mallorca amb l’objectiu d’impulsar la recuperació de l’activitat socioeconòmica de l’illa, tot prolongant l’obertura dels establiments i afavorint la reactivació de l’oferta complementària existent. En el cas de «Mater Ariany», s’han bescanviat 133 bons, el que comporta l’estança de 266 persones.

«Mater Ariany» és un referent del turisme accessible: nou de les seves onze habitacions estan completament adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. Per la seva part, «Mater Tourism» és una iniciativa de turisme sostenible i rural amb la qual és possible viure l’experiència del Slow Tourism.

Mater posa a disposició de les seves persones usuàries en edat laboral llocs de treball protegit a través del Centre Especial d’Ocupació d’imprescindibilitat social i sense ànim de lucre. Aquests llocs són una oportunitat perquè les persones amb altres capacitats guanyin autonomia i aprenguin a desenvolupar-se en el mercat laboral. La sostenibilitat i el respecte al medi ambient són els eixos principals sobre els quals es vertebren les diferents línies de negoci d’aquesta empresa. Així, el/la client/a que s’allotja a «Mater Tourism» no només està gaudint d’uns dies de relaxació, sinó que, a més, està contribuint a la inclusió laboral de persones amb altres capacitats com a eix d’integració social.

Skip to content