Calvià cedeix una aula del col·legi Cas Saboners a Mater per a activitats amb infants dependents i les seves famílies

L’Ajuntament de Calvià ha acordat la cessió d’una aula del CEIP Cas Saboners de Magaluf a l’entitat Mater a través de l’IMEB (Institut Municipal d’Educació i Biblioteques). El conveni d’un any, prorrogable fins a quatre, habilita l’ús de l’aula tres tardes a la setmana per al reforç mitjançant activitats especials de nins/es d’entre 6 i 11 anys d’edat amb discapacitat i algun grau de dependència i les seves famílies.

«Treballarem amb els/les nins/es i les seves famílies en una integració real a fi de buscar l’autonomia dins del que és el seu entorn. Comptam amb 30 places i esperam treballar de manera immediata amb unes quinze famílies que venen del servei d’Atenció Primerenca», ha explicat Elisa Alvarado, coordinadora dels serveis d’Atenció Primerenca i de Promoció de lAutonomia Personal 6/11 de Mater.

Juan Antonio Amengual, batle de Calvià, ha reiterat la seva col·laboració «avui, demà i quan sigui»: «oferim les instal·lacions per a les famílies de Calvià i dels voltants perquè tenim el deure de donar una mà en aquesta feina».

Mater neix el 1964 de la mà de les Franciscanes Filles de la Misericòrdia amb la finalitat, llavors pionera, de donar resposta sanitària i educativa a les necessitats de les més petites i vulnerables. En aquests moments, compten amb prop de 450 professionals i ofereixen suports a més de mil persones usuàries. Compten amb un Centre dEducació Especial, habitatges supervisats, servei Ocupacional

Bàrbara Mestre, directora general de Mater, ha incidit en la importància d’«ajudar als nins i nines i a les famílies de la zona de Calvià que necessiten que els seus fills/es petits/es i adolescents comptin amb els nostres serveis».

Skip to content